Portfolio

Diverse projecten op het gebied van security awareness en privacy. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Europe

Onze Diensten

Ampreso Europe vertegenwoordigt technologieleveranciers als "Market Maker" voor een snelle en eenvoudige entree in de diverse Europese markten.

Veel bedrijven uit Amerika of Azie realiseren zich dat de Europese markt een enorm potentieel heeft, maar schrikken terug van de verwachte kosten en risico’s van alle verschillende culturen, talen, valuta, belastingregimes en juridische systemen.

Ampreso Europe - met kantoren in vijf landen - biedt een snelle route voor een succesvolle introductie, of om de "markt te testen", in een aantal of in alle Europese landen met een beperkt risico en lage opstartkosten. We maken onze klanten succesvol in de kortst mogelijke tijd door onze bestaande relaties met eindgebruikers, partners, resellers, distributeurs, PR & marketing en lokalisatie diensten.

In de periode dat u bezig bent met het opzetten van uw eigen Europese business verliest u al waardevolle opportunities. We focussen ons op een beperkte set producten met als doel om deze succesvol te maken. We hebben relaties met klanten, partners, distributeurs, resellers, PR & marketing en lokalisatie diensten om u te helpen snel en eenvoudig te starten.

Er zijn goede redenen om de Europese markt te betreden: De 18 belangrijkste landen in Europa hebben substantieel meer inwoners dan de VS en Canada. Het Bruto Nationaal product (BNP) van deze landen samen is ook groter dan die van de VS en Canada. Uw markt uitbreiden naar Europa biedt u daarom enorme mogelijkheden.

Er zijn echter wat barrières om de Europese markt te betreden. Helaas is er niet zoiets als de "United States of Europe". Hoewel veel landen nu dezelfde valuta gebruiken, de Euro, zijn er nog veel verschillen tussen de belangrijkste Europese economieën: 9 valuta, 13 talen, 20 culturen, juridische systemen, belastingen, etc. Daarnaast is ook de koopkracht per inwoner lager dan dat van de gemiddelde Amerikaanse burger.

Het op de juiste manier opzetten en bemannen van een vestiging in de juiste Europese landen vereist een significante opstarttijd. Met Ampreso Europe kunt u naar Europa uitbreiden met een minimale investering in tijd, energie en geld. We verkleinen het risico dat behoort bij internationale expansie en helpen u snel een winstgevende geldstroom in Europa te genereren.


references

Referenties

PC-Security Awareness
Kleine security awareness start-up uit Nederland. Ampreso Europe heeft geholpen met een direct sales strategie en een partner management programma in Nederland en andere Europese landen op te zetten.

PC-Security Software
Kleine security start-up afkomstig uit Nederland. Ampreso Europe heeft een presentie op de wereldmarkt gecreëerd. De bijdrage van de internationale omzet groeide van 10% tot 80% van de totale omzet in 4 jaar.

PC-Security Software
Ampreso Europe startte de Europese B2C en B2B business voor een Amerikaanse security start-up. Cash flow positief binnen 3 maanden.

C++/Java Software Development Tools
Ampreso Europe heeft de Europese business (B2B) laten groeien van $2.5M tot $12.5M per jaar in 3 jaar. Winstgevend in het eerste jaar.

C++ component Software
Ampreso Europe heeft de Europese business (B2B) laten groeien van $0 tot $7M per jaar in 2 jaar. Winstgevend in het eerste jaar.

Visualisation Software
Ampreso Europe heeft de Europese business laten groeien van $0 tot $7M per jaar in 4 jaar. Marktleider in Europa na 2 jaar. Winstgevend na het eerste jaar.


company

Contact

Ampreso Europe
E-mail:

Onze kantoren

Ampreso UK
E-mail:

Ampreso SBA GmbH
E-mail:

Ampreso France
E-mail:

Ampreso Benelux
E-mail:

Ampreso Italy
E-mail: